Stilte – de vijand van jeugd 5 soorten seksuele geluiden

Stilte – de vijand van jeugd: 5 soorten seksuele geluiden

Het is niet nodig om opnieuw te spelen en het als een pornolist te doen. Oprechte, deep Moan zelf breekt uit je borst, als je partner iets bijzonders sildenafil kopen doet. Houd niet tegen, geef hem om te begrijpen hoeveel je het leuk vindt.

2. Gepassioneerd fluisterend

Sexologen zeggen: hoe een paar in bed communiceert, dit is een spiegel van hoe ze in de rest van zijn leven communiceert. Probeer bij je geliefde te zijn als open in de slaapkamer, zoals in de keuken. Voel je niet vrij om iets te vragen en vergeet niet te prijzen. Fluisteren aan hem op het oog: “Hoe goed!”Of:” Hoe cool doet u het!”

3. Erotische ohhi zuchten

Het doet een correct punt of veranderde met succes de positie? Laat hem dit zien, seksueel zuchtte. Als hij alles goed heeft gedaan, en dan niet succesvol geschakeld, om zijn hand (lichaam, gezicht) te sturen waar hij eerder was, en opnieuw begon te zuchten, laat zien dat dit van hem is.

4. Ritmisch huis

Als je bijna de finale bereikte, laat hem dan weten met de hulp van een snelle ademhaling en plaats in het ritme van je bewegingen naar de geliefde

. Het zal hem helpen begrijpen hoe te handelen (bewegen in het tempo dat u wordt gegeven en niets verandert!) En zelfs sterker zal jullie allebei exciden

, waardoor je bij het hoogste punt van plezier kunt komen.

5. Ovation held

Natuurlijk is het niet nodig om te applaudisseren in de letterlijke zin van het woord;)) maar vergeet niet nadat je plezier hebt, fluister hem, hoe het geweldig was en hoe goed je nu en leuk bent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.